כשאומרים "יפן" ו"אוכל" חושבים על סושי, ראמן, מאכלי ים. מתוקים הם לא הדבר הראשון שעולה לראש. אבל ליפן יש מתוקים. חלקם מתוקים כמו שאנחנו מכירים:
וחלקם… לא.
הפוסט הזה הולך להיות פוסט "חידתי". מוכנים? 🙂
לגלידות ביפן יש טעמים שיש שיקראו להם "מוזרים". הנה רצף של גלידות. האם תוכלו לנחש באיזה טעם כל גלידה?
וגם במאפים יפן מגוונת. האם תוכלו לנחש את המילוי של שני המאפים הללו:
תשובות בבלוג ובעמוד הפייסבוק בעוד כשבוע. עד אז, נסו את כוחכם! כתבו את התשובות שלכם כאן או בעמוד הפייסבוק 🙂
אני מנחש שהגלידה הירוקה עשויה מתה ירוק, והמאפה ממולא בשעועית אדומה.
6. תה ירוק.
7. עוגיות? [אולי קצת נדוש?]
8.שעועית אדומה
מנחשת:
6 – אבוקדו
3 – ג'ינג'ר
4 – ענבים
7 – נראה כמו פרג אבל זה לא טעם מוזר 😉
המילוי – בשר או חמוציות? בטוח מתובל באיזה רוטב חמצמץ…
תודה לכל המנחשים! 🙂 (מקווה שנהניתם)
והרי התשובות:
1. סאקה
2. טופו
3. ערמונים
4. בטטה
5. סודה (שהיה לה טעם של מסטיק בזוקה)
6. תה ירוק
7. שומשום שחור
8. המאפה הקרוב יותר הוא עם שעועית אדומה.
9. בטטה.